Welkom bij If You Care home

De naam
If You Care is niet alleen een leuke naam, maar staat ook ergens voor. Zijn jouw nagels en haar geen kostbaar bezit? Je wilt graag een nieuwe coupe, misschien met krullen of een leuke kleur. Hoe vaak wordt hier dan gehoor aan gegeven zonder dat de kwaliteit van je haar in de gaten wordt gehouden. De gezondheid van jou haar staat voorop. Des te mooier wordt het resultaat van de kleur of de krullen.

Even voorstellen
Ik ben Danielle Verbeek en sinds 2002 Allround Haarstyliste en sinds 2003 Topstyliste. Na korte tijd in het kappersvak actief te zijn geweest kwam ik erachter dat ik het niet in iemand anders zijn bedrijfsvisie kon vinden. Dus besloot ik mijn visie te volgen. Zodoende heb ik nu een haarstudio aan huis. Hier kun je dus terecht voor je nieuwe coupe, maar ook voor je nagels. Misschien een leuke en nette French Manicure, gel of acryl. Misschien echte bling bling nagels of juist alleen een versteviging voor je eigen nagels met een lekkere manicure erbij.Is dit alles nog niet genoeg dan wil ik je graag doorverwijzen naar de rest van mijn site, want ik heb meer op mijn repertoire.


Producten
Uit de vele professionele kappersproducten heb ik overtuigend voor Goldwell gekozen. Dit merk heeft fantastische kleuren voor je haar en verschillende soorten omvormingen die zeer mild voor je haar zijn. Daarnaast hebben ze een zeer uitgebreid assortiment stylings producten, werkelijk voor elk wat wils. Stevig, wild, flexibel of funky. Maar het belangrijkste zijn misschien wel de verzorgings producten. Goldwell heeft het uitgebreidste assortiment verzorgingsproducten en ik geef je daar graag gratis advies over. Tenminste, if you care…..Voor de nagels werk ik met Odessey Nail System, made by the best, for the best is hun bedrijfsslogan, niks aan toe te voegen, toch?